Wednesday, July 4, 2007

Konferensen är över




I helgen hade vi äntligen vår konferens GÅ UT 2007. Det blev väldigt lyckat måste jag säga. På undervisningspassen var det upp till 60 personer som kom för att inspireras och lära sig mer om gatuevangelisation. Människor slöt upp framförallt från Göteborgsområdet, men även från Alingsås, Karlstad, Malmö och Jönköping. På fredagen undervisade Jacob Bock om de tre pelarna i gatuevangelisation: Kreativitet, sanning och smörjelse. Sedan tog en annan av ledarna från arbetet i Madrid Kevin Prevost vid och talade om lagens (De 10 budordens) funktion i evangelisation. Det passet blev väldigt uppskattat av många.

På lördag förmiddag var det dags för evangelisation i Brunnsparken. Vi var cirka 25 personer i teamet och snart var vi igång med gatumötena. Vi hade hjälp av Smyrna Internationals lovsångsteam som spelade och ett gäng tjejer som dansade innan Jacob Bock, Kevin Prevost och jag själv predikade från "lådan". Människor var öppna och Gud var med oss.

På eftermiddagen fortsatte seminarierna innan det var dags för kvällens möte. Det blev en VÄLDIGT stark kväll där Jacob Bock predikade från Luk 11 om att det finns ett bageri i himlen där vi får hämta färskt bröd för varje dags behov. Gud vill ge oss det vi behöver om vi bara inte ger upp.

På söndag förmiddag hade vi ytterligare ett pass med evangelisation i Brunnsparken. Det var helt underbart! Även denna gång var vi cirka 25 personer i teamet och nu var det många av dem som delade sitt vittnesbörd från "lådan". (Läs mer vad som hände i andra inlägg!)

Sista samlingen under konferensen hölls på söndag kl 15 då vi firade gudstjänst tillsammans med Smyrna International. Mötet besöktes av uppskattningsvis 100-150 personer. Jacob Bock predikade ett helt och fullt evangelium och många gensvarade på inbjudan till förbön som handlade om omvändelse och syndernas förelåtelse.

Något som var väldigt kul med de här dagarna var alla nya kontakter som vi fått. Jag tror att vi kommer att bli fler i teamet som går ut på fredagarna nu.

Det här var en lite formell rapport, men snart kan du även läsa om olika personer som Gud rörde vid under dessa dagar. Det har varit helt fantastiskt, så mycket kan jag säga. Det blev en helg av mycket starka gudsmöten och konkret undervisning om hur man vinner de förlorade. Förresten kommer all undervisning snart att finnas tilgänglig på MP3. Återkommer till det...

No comments: