Friday, July 13, 2007

OBS! Nu testar vi lördagar

Nu har vi evangeliserat i stort sett varje fredag i några månader, men nu tänkte vi testa att gå ut på lördagar i stället. Vi tror att det kan vara lättare för kristna från olika församlingar att vara med oss på helgen i stället. Dessutom vet vi att det alltid är mycket folk på stan på lördag förmiddagar.

Så de nya tiderna är:
Lördag kl 10 - Bön i Agape i Kviberg
kl 11-13 - Evangelisation inne i stan

Vi tänkte testa att byta ställe också en gång. Det är alltid mycket folk i Brunnsparken, men folk har ofta ganska bråttom. Nu skulle vi vilja testa att predika på Kungsportsplatsen en gång. Vi testar de här förändringarna så får vi se hur det funkar.

Vill du följa med? Välkommen på lördag!

1 comment:

Anonymous said...

Det var betydligt lugnare när vi kom iväg till Domkyrkan efter en stund nedanför "Kopparmärra". Mycket folk (skulle kunna bero på Gothia Cup men vi får se nästa vecka), lite bänkar här och för folk som behöver sitta, inte en massa trafik som gör att man måste höja rösten för att göra sig hörd. Bra att testa lite olika platser tills vi hittar "the ultimate spot" som Jacob Bock kallade det. Ett härligt gäng också som slöt upp med bla Marie från Vedum som både vittnade på "lådan" och personligt med folk på gatan. Härligt att det finns så många som verkligen tar sig tid att prata om Jesus för andra! Var tvungen att gå lite tidigare idag men jag hörde att det var ännu bättre uppslutning av åhörare och goda samtal efter det!